Film

Skribent

Hannes Kinnunen

4 februari 2012 | 21:01

Ny bild från "The Hobbit"

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" avslöjar vi att Nicolas Cage blev erbjuden en roll i "Sagan om Ringen" och att de välkända tunnorna har testats i Taupos flod.

Ny bild från "The Hobbit"

Yahoo! Har fått span på en ny bild från "The Hobbit" som du ser ovanför och där vi får se Martin Freeman som Bilbo omringad av en bunt härliga dvärgar från inspelningen i Bag End.

Tunnorna flyter på

Det har kommit en del bilder från inspelningsplatsen med flytande tunnor och nu visar det sig att de fortfarande flyter. Publicisten Melissa Booth har sagt att arbetarna bakom filmen har släppt 20 till 25 stycken tunnor ner i Taupos flod för inspelningen av scenen där Bilbo och hans följeslagare gömmer sig i en varsin tunna för att rymma från alvkungen som hållit dem som fångar.

- Vi filmade scenen varje gång dammen släppte ut vatten och det var vid klockan 10, 12, 14 och klockan 16, berättar Booth.

Hon sa även att inga skådespelare eller stuntmän befann sig i tunnorna.

Nicholas Cage var erbjuden en roll i "Sagan om Ringen"

En skådespelare vars karriär verkligen börjat dala ner på senare tid är Nicholas Cage. I en intervju med Empire säger han att han var både erbjuden roller i "The Matrix" men också i "Sagan om Ringen". Han berättar att han inte kunde ta jobben då han hade fullt upp med sin egen familj och dessa var roller som behövdes spelas in i andra länder. Enligt mig är detta väldigt tur. Kan ni se er "Sagan om Ringen" i en alternativ värld där Nicholas Cage spelar rollen som Aragorn? Det skulle ha vartt en mardröm.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 4 februari 2012 21:01 |