Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

24 maj 2016 | 19:00

Nu vet vi vilka de nya skurkarna i "Gotham" säsong 3 blir

Såhär efter säsongsfinalen av "Gotham" avslöjar producenten vilka skurkar vi får se i säsong 3 i höst.
Om du är ett Batman-fan lär det glädja dig att höra från "Gotham"-producenten John Stephens att flera av de klassiska skurkarna kommer att dyka upp i säsong 3 som börjar i höst. Avslöjelserna gjordes till CBR i samband med gårdagens säsongsavslut.

Skurkarna vi kommer att få se är Mad Hatter tillsammans med Tweedle Brothers, samt Talon från Court of Owls och Solomon Grundy.

Mad Hatter, som också heter Jervis Tetch, är en vetenskapsman som använder teknologin för att styra andra. Hans muskelkraft är Tweedle-bröderna Tweedledee och Tweedledum. Ursprungligen var de två väldigt tjocka kusiner som kunde studsa och rulla runt, men har sedan dess ersatts som mer muskulösa och superstarka.

Court of Owls introducerades först i andra säsongen av "Gotham", men baseras så klart på serietidningen. De är en hemlig, organiserad brottslighet som gör lönnmördare av cirkusartister. Dessa kallas Talons. Då Stephens bara nämner en enstaka Talon, betyder det att det antingen kan vara en av alla dessa lönnmördare eller karaktären Talon, också känd som William Cobb.

Slutligen kommer vi till Solomon Grundy, som många gissar var den grymtande fången i Indian Hill-fängelset i "Gotham"-avsnittet "Unleashed". Han är näst intill osårbar, med en förmåga att hela sig själv och belönad med både styrka och uthållighet.

Det kan med andra ord bli en grym tredje säsong för "Gotham", om Stephens håller vad han lovar. Det finns inget givet datum för nästa säsong ännu, men de två första säsongerna finner du på Netflix.

Vilken är din favorit-skurk från "Gotham"?
| 24 maj 2016 19:00 |