Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 april 2020 | 18:00

Trailerpremiär: Nu kommer dokumentären för alla "Beetlejuice"-fans

En unik inblick i Tim Burtons skräckklassiker utlovas i "Documentary for the Recently Deceased".
Det är alltid kul att titta in bakom kulisserna på en gammal, älskad kultfilm. Och har du som jag förälskat dig i "Beetlejuice" någon gång sedan genom åren, så är detta filmen för dig!

Dokumentären "Documentary for the Recently Deceased" har just släppt sin första trailer, och här utlovas "unika arkivbilder och exklusiva intervjuer". Regissören Fred China kommer även titta närmare på hur Tim Burton skapade några av filmens oförglömliga, praktiska specialeffekter, och besöka inspelningsplatserna.
 
Filmen är producerad med hjälp av Kickstarter och vad vi hör är den fortfarande inte färdigställd. Trailern kommer förhoppningsvis dra mer uppmärksamhet och väcka intresse för projektet:
 
 
I skräckkomedin från 1988 spelade Geena Davis och Alec Baldwin det äkta paret som efter sin plötsliga bortgång möter en otrevlig poltergeist vid namn Betelgeuse (Michael Keaton). Det har länge talats om en uppföljare - kanske mest önsketänkande från fansens sida - men vi får nog nöja oss med det näst bästa: en snaskig, nördig dokumentär.
 
 
Blir du sugen på att se dokumentären? Kommentera nedan.
| 10 april 2020 18:00 |