Film

Skribent

MovieZine

11 oktober 2023 | 09:00

Nu kan du se “Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One” hemma

Missade du att gå på bio för att se Tom Cruise sätta sitt liv på spel för din underhållning? Oroa dig inte. Idag släpps filmen på video-on-demand.
Han har hoppat ner från Burj Khalifa. Han har kört helikopter och stridsflygplan. Han har till och med hållit fast och hängt från ett flygplan i luften, och brutit vristen när han hoppat mellan två byggnader. Tom Cruise sitter på stunt-tronen, och nya “Mission Impossible: Dead Reckoning Part One”, som är den sjunde filmen i “Mission Impossible”-franchisen, indikerar inget mindre än att han inte är på väg att abdikera.
 
Likt de tidigare installationerna, så väver nya “Mission Impossible”-filmen det som är aktuellt med en spännande och actionfylld berättelse. Den här gången är det en intelligent A.I. som ställer till det.
 
Rollbesättningen består av både gamla och nya ansikten i franchisen. Vår egen Rebecca Ferguson är tillbaka, likaså Simon Pegg och Ving Rhames, medan Hayley Atwell och Esai Morales är bland det nya tillskottet.
 
“Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One” finns nu att köpa digitalt för ca 189 kr på SF Anytime, Apple TV med flera. Du kan hyra filmen från 8 november.
| 11 oktober 2023 09:00 |