Spel

Skribent

MovieZine

15 november 2022 | 15:30

Nu kan du förboka Playstation VR2 på Webhallen

Virtual reality-hjälmen Playstation VR2 har fått ett pris och lanseringsdatum, samt går att förhandsbeställa.
MovieZine tipsar om erbjudande hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Den 22 februari lanseras äntligen virtual reality-hjälmen Playstation VR2, som låter dig uppslukas av nya spännande spel på din Playstation 5.
 
Hjälmen har högre upplösning än sin föregångare, utökat synfält och nya handkontroller som implementerar en del funktioner från DualSense-handkontrollen. 
 
Nu kan du förboka Playstation VR2 på Webhallen, där den kostar 7390 kronor (priset kan komma att ändras).
 
Du kan även förbeställa Playstation VR2 + "Horizon Call of the Mountain" för 7890 kronor. Spelet som helt klart verkara vara konsolens största titel utspelar sig i samma universum som "Horizon Zero Dawn" och "Horizon Forbidden West".
 
 
Några andra spel som kommer till Playstation VR2 är "The Dark Pictures: Switchback VR", "Crossfire: Sierra Squad", "The Light Brigade", "Cosmonious High" och "Jurassic World Aftermath Collection".
 
- Vi har skapat PS VR2-headsetet med komfort i åtanke, i en något smalare och lättare design jämfört med vårt tidigare headset. Vi har också inkluderat en integrerad ventil för extra luftflöde och en linsjusteringsratt för en mer anpassad känsla. Vi hoppas att spelarna kommer att gilla den nya designen, skriver de på sin hemsida.
 
 
Playstation VR2 har handkontroller som består av två separata delar för vardera hand som kommer ha liknande funktioner som kontrollen till Playstation 5, som haptisk feedback och adaptiva avtryckare. Själva hjälmen kommer även avge vibrationer.  Bildformatet i hjälmen är 4000 x 2040 HDR.
 

Förbeställ PlayStation VR2 redan idag hos Webhallen

 
Vad tycker du om virtual reality? Ska du skaffa Playstation VR2?
| 15 november 2022 15:30 |