Spel

Skribent

MovieZine

6 december 2022 | 17:00

Nu kan du förhandsboka PlayStation 5 hos CDON. Få hem den lagom till nyår!

Den efterlängtade spelkonsolen finns snart åter i butik. Här är den som billigast, enligt Prisjakt.
MovieZine tipsar om erbjudanden och produkter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.

Så här inför jul står nog en ny spelkonsol högt upp på mångas önskelistor. Men om tomten får det svårt att hitta den eftertraktade PS5:an i tid, så kan vi iallafall trösta med att den nu finns att beställa hos CDON.
 
Jepp, webbutiken får in ett lager av PlayStation 5-konsoler den 31 december, på självaste nyårsafton. Fira in det nya året med häftiga spelupplevelser och Sonys bästa gratis någonsin! Nu är det öppet för förhandsbokning där konsolen kan bli din för 6790 kr.
 
Beställ din PlayStation 5 här… (Obs! Är produkten slut, prova länken nedan)
 
Det går också att förboka konsolen ihop med ett av årets hetaste spel: ”God of War Ragnarök”. För 7590 kr får du både en skinande ny PS5:a och en digitalkod för att ladda ner det hyllade äventyrsspelet.
 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Det är nu två år sen PlayStations senaste konsol släpptes på marknaden. Den höga efterfrågan har dock gjort att butikshyllorna ofta lyser tomma, och många förväntansfulla gamers har blivit utan. Priserna har också ökat något sedan den först släpptes för 5990 kronor, men CDON:s erbjudande är det billigaste just nu enligt jämförelsesajten Prisjakt.
| 6 december 2022 17:00 |