Spel

Skribent

Robin Cocks

10 mars 2020 | 21:15

Massiva skjutspelet "Call of Duty: Warzone" finns nu att spela gratis

"Call of Duty: Warzone" finns nu gratis att ladda ner. I detta skjutspel kämpar du i lag om tre för att stå ensam kvar som segrare.
Ifjol släpptes actionspelet "Call of Duty: Modern Warfare" och innehöll en explosiv och underhållande kampanj, men kanske inte ett lika roligt multiplayer-läge. Därför är det lite extra spännande att multiplayerspelet "Call of Duty: Warzone" har släppts idag och är gratis att spela.
 
"Call of Duty: Warzone" utspelas i staden Verdansk där upp till 150 spelare samtidigt kan kämpa mot varandra. Det finns två spellägen, det ena är battle royale, vilket för tankarna till onlinespelen "PUBG" och "Fortnite". I detta spelläge kämpar lag om tre att slå ut varandra så att endast ett lag återstår.
 
Det andra spelläget kallas plunder och går ut på att grupper om tre ska plundra åt sig så mycket pengar de kan. När en grupp är först med att samla på sig en miljon dollar startar en två minuters-timer som räknas ner. Den grupp som har mest pengar när tiden är slut har vunnit matchen. 
 
 
"Call of Duty: Warzone" finns nu att ladda ner gratis på PC, Xbox One och PS4.
 
Kommer du testa "Call of Duty: Warzone"? Gillade du "Modern Warfare"?
| 10 mars 2020 21:15 |