Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 maj 2021 | 23:05

Teaser: Stjärnspäckade "Nine Perfect Strangers" får premiär i augusti

Den efterlängtade miniserien, från skaparen bakom "Big Little Lies" och "The Undoing", kommer att släppas hos Amazon Prime Video här i Sverige.
Författaren Liane Moriarty, tv-skaparen David E. Kelley ("The Undoing") och Nicole Kidman har tidigare fått till miniserie-guld, med den första säsongen av "Big Little Lies". Nu har det blivit dags för nästa Moriarty-bok att adapteras av Kelley, som även den här gången kommer att ha Kidman i en av huvudrollerna.
 
"Nine Perfect Strangers" utspelar sig på en lyxig resort dit nio stressade storstadsmänniskor reser i hopp om att finna inre lugn och ro. Serien har spelats in i Australien och utöver Kidman i huvudrollen så dyker även Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall, Samara Weaving, Melvin Gregg, Asher Keddie, Grace Van Patten, Tiffany Boone och Manny Jacinto upp i olika roller.
 
 
I en ny teaser så presenterar Hulu premiärdatumet; 18 augusti. Lite förvånande så har den Disney-ägda streamingtjänsten däremot inte valt att släppa "Nine Perfect Strangers" på Disney+ här i Sverige. Utan istället är det Amazon Prime Video som har ropat hem de globala rättigheterna till serien (förutom i USA och Kina). 
 

Läs också: Därför blir "Sagan om Ringen" tidernas dyraste tv-serie

 
Kommer du att ge "Nine Perfect Strangers" en chans i slutet av sommaren? Kommentera gärna nedan!
| 18 maj 2021 23:05 |