Film

Skribent

MovieZine

27 maj 2020 | 14:35

Netflix visar Mia Skäringens succéshow "No More Fucks To Give"

Den 17 juni kan "No More Fucks To Give" upplevas hemma från tv-soffan. Showen som har varit slutsåld runt om i landet har setts av fler än 300 000 personer.
I "No More Fucks To Give" blandar Mia Skäringer blixtsnabb humor med musik och ärliga monologer i en intim och laddad specialföreställning. Det är en show om att vara kvinna, om att äga sig själv och att diktera sina egna villkor.

- Att "No More Fucks To Give" nu ska släppas på Netflix känns så rätt. På Netflix finns höjden, bredden, syret, djupet och mångfalden. Där finns den yngre publiken och dem jag kanske aldrig nådde. Där öppnar sig Norden. Jag är superglad och skittaggad på att se den ligga där och steka på menyn, kommenterar Mia Skäringer i ett pressmeddelande.
 
 
Showen hade premiär i Örebro november 2018. Biljettförsäljningen har varit rekordhög – ingen annan arenashow i Sverige har nått samma nivåer. Slutföreställningen "The Final F***", som visades på Tele2 Arena i Stockholm i november 2019, var den enskilt största humorshowen utanför USA när det kommer till biljettförsäljning.

"No More Fucks To Give" är regisserad av Helena Bergström och för manus står Mia Skäringer. Se den på Netflix från 17 juni.
| 27 maj 2020 14:35 |