Serie

Skribent

Anders Eklöf

4 juni 2021 | 09:25

Netflix bjuder på nördig vecka full med nyheter om kommande serier

Missa inte Geeked Week mellan 7-11 juni. Nu vet vi mer om Netflix nördvecka med trailers, exklusiva nyheter och gästspel.
Eftersom den stora årliga mässan Comic Con i San Diego återigen är inställd på grund av den rådande coronakrisen, är det många som missar chansen att få visa upp sina nya och spännande projekt. 
 
Netflix väljer att göra något själva, då de kommer ha en vecka kallad Geeked Week mellan den 7-11 juni, "ett brett utbud av exklusiva nyheter, nya trailers, levande konst, gästspel av dina favoritstjärnor och mycket mer". 
 
 
Några projekt som vi ska få veta mer om är den andra säsongen av "The Witcher", den påkostade fantasyserien "Sandman" som är baserad på Neil Gaimans serietidning med samma namn, den tecknade tv-serien "The Cuphead Show" baserad på det supersvåra spelet och live action-adaptionen av den klassiska animeserien "Cowboy Bebop"
 
Andra som utlovas är "Masters of the Universe: Revelation", "Lucifer", "The Umbrella Academy", "Resident Evil", "Sweet Tooth" och mycket annat. 
 
Uppdatering 4 juni: En ny trailer visar mer av vad vi kan vänta oss av Geeked Week. Håll utkik på Netflix egna plattformar på Youtube, Facebok och Twitch från och med måndag kl. 18. Mer info på denna länk...
 
 
Vilka serier ser du mest fram emot att få veta mer om? 
| 4 juni 2021 09:25 |