Serie

Skribent

Användare borttagen

5 april 2019 | 15:00

"Cowboy Bebop" har hittat sina huvudroller

Baserat på anime-serien från 1998 och filmen från 2001, kommer nu Netflix adaptera en live action-version av den älskade titeln.
Spänn fast säkerhetsbältet, för Netflix har hittat sitt gäng för den kommande tv-serien "Cowboy Bebop".
 
The Hollywood Reporter meddelar att skådespelarna John Cho ("Searching"), Mustafa Shakir ("Luke Cage"), Daniella Pineda ("Jurassic World: Fallen Kingdom") och Alex Hassell ("Suburbicon") blir huvudpersonerna i den otecknade tolkningen av anime-serien.
 
"Cowboy Bebop" beskrivs som en jazz-inspirerad saga med olika mixar av genrer, där en grupp prisjägare flyr från sitt förflutna. Deras uppdrag är att leta upp de mest hotfulla brottslingarna i solsystemet, med hjälp av deras skepp - Bebop. 
 
Cho kommer spela karaktären Spike Spiegel, en hopplöst cool människojägare med ett dödligt leende. Han reser runt solsystemet tillsammans med sin före detta polispartner Jet, med målet att följa upp de mest våghalsiga uppdragen.
 
Shakir spelar partnern Jet, kapten på Bebop med en förkärlek för jazzmusik. Han var tidigare en ärlig polis men blev förrådd och gick miste om allting han en gång älskade. Nu agerar Jet som en prisjägare i hopp om att kunna överleva i solsystemet.
 
Pineda gestaltar Faye Valentine, en tjuv samt bluffmakare med minnesluckor, medan Hassell är Vicious, Spiegels före detta kompanjon som nu är ute efter att döda honom.
 
Netflix förstärker verkligen på anime-fronten och med denna produtkion visar de inga tecken på att lämna den genren heller.
| 5 april 2019 15:00 |