Serie

Skribent

Användare borttagen

10 maj 2019 | 09:45

Netflix undertecknar ett first-look-avtal med förläggaren Dark Horse

Det amerikanska serietidningsförlaget ligger bakom Netflix-serien "The Umbrella Academy", som precis blivit klar för en andra säsong.
Vem behöver Marvel? Så tänker streamingjätten Netflix när det gäller serietidningsadaptioner. För två år sedan köpte de serieförlaget Millarworld av Mark Millar och nu rapporteras det att man har skrivit under ett first-look-avtal med amerikanska Dark Horse Entertainment, skriver The Hollywood Reporter
 
Dessa två har tidigare samarbetat med titlar som "The Umbrella Academy" samt "Polar", och det ser ut som att man vill forsätta jobba ihop. Detta öppnar en dörr för en rad av olika titlar för streaminggiganten, som bara fortsätter breda ut sitt urval av originella filmer och serier. Serietidningar som tidigare filmatiserats från Dark Horse är "Sin City", "The Mask", "Timecop", "R.I.P.D." och nu senast "Hellboy". 
 
Netflix har inte berättat om sina planer gällande vilka titlar från Dark Horse som kommer utvecklas, så det blir spännande att se vad de kokar upp för i framtiden. 
| 10 maj 2019 09:45 |