Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 maj 2021 | 14:00

Netflix släpper barnförbjuden trailer inför nya "Love, Death & Robots"

Trailern tycks börja oskyldigt och fint... tills någon utbrister: "Ledsen, ungar".
Den efterlängtade andra säsongen av den animerade antologiserien "Love, Death & Robots", från David Fincher och Tim Miller är snart här. I en ny "red band"-trailer, visar Netflix upp några få utvalda delar ur den kommande säsongen - som intygar att det här inte är en animerad serie som du bör visa för dina barn. 
 
När den första säsongen släpptes 2019 så fick vi hela 18 avsnitt på en gång, den nya trailer bekräftar däremot att vi endast kommer att få ta del av 8 nya avsnitt när den nya säsongen släpps. Men Netflix har redan beställt en tredje säsong som kommer att släppas under 2022, så vi behöver åtminstone inte vänta lika länge på nya avsnitt den här gången.
 
 
Inför den andra säsongen har även regissören Jennifer Yuh Nelson ("Kung Fu Panda", "The Darkest Minds") hoppat ombord som Supervising Director, med uppgiften att överse alla avsnitten. Exakt vad det innebär återstår fortfarande att se, men sannolikt kommer hon att se till att alla åtta avsnitt håller sig inom en viss "Love, Death & Robot"-mall.
 
Den andra säsongen av "Love, Death & Robots" släpps på Netflix den 14 maj. 
 

Läs också: 50 nya filmer och serier får premiär på Netflix i maj

 
Kommer du att ge den nya säsongen en chans? Kommentera gärna nedan!
| 11 maj 2021 14:00 |