Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 april 2021 | 22:35

Trailer: David Finchers "Love, Death & Robots" bjuder på goda nyheter

Inte nog med att vi får en trailer och ett premiärdatum inför den andra säsongen - Netflix passar även på att bekräfta att en tredje säsong är beställd.
David Fincher och Tim Miller är tillbaka med ännu en säsong av den animerade antologiserien "Love, Death & Robots". Den andra säsongen kommer bland annat bjuda på nakna jättar, Jul-demoner och "robots-gone-wild"... och alla avsnitt beskrivs dessutom av Netflix som "NSFW" (inte lämplig att se på jobbet). 
 
I den första trailern inför premiären så står det nu klart att den andra säsongen kommer att släppas den 14 maj, men även att man redan har beställt en tredje säsong som kommer att få premiär någon gång under 2022. Riktigt goda nyheter för alla som gillade den första säsongen.
 
 
Inför den andra säsongen har även regissören Jennifer Yuh Nelson ("Kung Fu Panda", "The Darkest Minds") hoppat ombord som Supervising Director, med uppgiften att överse alla avsnitten. Exakt vad det innebär återstår fortfarande att se, men sannolikt kommer hon att se till att alla avsnitt håller sig inom en viss "Love, Death & Robot"-mall. 
 
Den första säsongen bestod av totalt 18 avsnitt på cirka 10-20 minuter vardera, Netflix har dock inte bekräftat exakt hur många avsnitt vi kan förvänta oss att få se när den andra säsongen släpps den 14 maj. Med tanke på att man redan känner sig säker på att kunna leverera en tredje säsong under 2022, så skulle det inte vara särskilt förvånande om de två kommande säsongerna kommer att bestå av något färre avsnitt en den första säsongen.
 

Läs också: "Love, Death & Robots" får en andra säsong

 
Kommer du att ge den andra säsongen av "Love, Death & Robots" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 19 april 2021 22:35 |