Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 november 2022 | 10:00

Netflix skrotar ytterligare två tv-serier

Det blir allt svårare för nya tv-serier att överleva efter sin första säsong hos Netflix.
Det har bara gått en vecka sedan Netflix valde att lägga ned den populära ungdomsserien "Fate: The Winx Saga", men nu rapporterar Deadline att streamingjätten även valt att skrota fantasyserien "The Imperfects" samt advokatdramat "Partner Track" efter en säsong vardera.
 
 
I "The Imperfects" har vi kunnat följa Italia Ricci ("Designated Survivor") i rollen som Dr. Sydney Burke och tre ungdomar som är ute efter hämnd på den forskare som i ett experiment råkat förvandla ungdomarna till monster. 
 
"Partner Track" hade Arden Cho ("Teen Wolf", "Chicago Med") i huvudrollen som Ingrid Yun, en advokat som gjorde allt hon behövde för att ta sig till toppen av sin advokatbyrå i New York. Serien slutade med en cliffhanger och ska visst ha varit förhållandevis billig att spela in, vilket gjorde att man var relativt säkra på att få spela in en ytterligare säsong. 
 
 
Båda serierna tog sig in på Netflix topp 10-listor på många håll i världen, men föll ur på mindre än tre veckor i båda fallen - vilket verkar ha varit varför streamingjätten inte kände att det fanns tillräckligt med tittare för att motivera kostnaden för seriernas fortsättningar. Åtminstone inte när samma pengar istället kan användas till att skapa helt nya serier som förhoppningsvis kan nå ut till ännu fler. 
 
Cho kommer vi däremot snart att få se mer av som June i den kommande live action-adaptionen av "Avatar: The Last Airbender". 
 
 
Hann du ge "Partner Track" eller "The Imperfects" en chans innan Netflix valde att skrota serierna? Tycker du att man har fattat rätt beslut? Kommentera gärna nedan!
| 9 november 2022 10:00 |