Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 juli 2019 | 13:15

Netflix lägger ned Spike Lees "She's Gotta Have it"

Spike Lee, som äger rättigheterna till serien då det är en uppdaterat version av hans egen långfilm från 1986, förväntas försöka sälja serien vidare.
"She's Gotta Have It" blir ännu en i raden av Netflix-serier att läggas ned efter endast ett fåtal säsonger, exempelvis "American Vandal", "One Day at a Time" och "Santa Clarita Diet", vilket tyder allt mer på att streamingtjänsten har börjat fungera som sina konkurrenter i branschen. Dagarna när en Netflix-serie automatiskt fick nya säsonger är med andra ord över.
 
- Spike Lee är en av vår tids främsta filmskapare och vi är jätteglada över att han tog "She's Gotta Have It"-serien till Netflix. Detta må vara vår sista säsong, men vi är väldigt stolta över att den kommer att finnas kvar på vår tjänst i många år framöver, och är peppade på att arbeta vidare med Spike på hans kommande Netflix-film "Da 5 Bloods", sade Netflix programchef Ted Sarandos i ett uttalande till THR.
 
Den nu nedlagda serien fick totalt två säsonger hos Netflix och var en uppdaterat version av Spike Lees egen långfilm, med samma namn, från 1986. Det är därför inte helt omöjligt att serien kan få en tredje säsong hos någon av Netflix konkurrenter, då Lee fortfarande äger rättigheterna till serien.
 

Läs också: "One Day at a Time" blir första nedlagda Netflixserien att räddas

 
Har du givit "She's Gotta Have It" en chans ännu? Hade du velat ha en till säsong av serien? Kommentera gärna nedan!
| 18 juli 2019 13:15 |