Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 juli 2018 | 21:30

Netflix kniper de svenska rättigheterna till "Snowpiercer"-serien

Även Bravos kommande antologiserie "Dirty John" kommer att få ett hem hos Netflix, utanför USA det vill säga.
Netflix fortsätter att jaga nya "original"-serier, där de äger en series internationella rättigheter men inte själva varit involverade i produktionen.
 
TNT:s "Snowpiercer" och Bravos "Dirty John" är enligt THR de senaste förvärven, tidigare har vi även skrivit om George R.R. Martins kommande "Nightflyer"-serie - som i USA kommer att visas av Syfy, men här i Sverige (och internationellt där Netflix finns) kommer att släppas som en Netflix Original-serie.
 
TNT som givit grönt ljus till "Snowpiercer" släppte tidigare under året även den hyllade (och Emmynominerade) serien "The Alienist", som även den internationellt visas av Netflix. Serien "Snowpiercer" är baserad på samma bok som långfilmen med samma namn baserades på. Denna gången kommer vi däremot att få se Jennifer Connelly och Daveed Diggs i huvudrollerna.
 
I "Snowpiercer" kommer vi att i en postapokalyptisk vintervärld få följa de sista överlevande människorna, som behåller värmen på tåget "Snowpiercer". Antologiserien "Dirty John" handlar om Los Angeles Times-reporten Chris Goffards rapportering kring John Meehan och hans förhållande med Debra Newell.
 
Det finns i nuläget inget officiellt premiärdatum satt för varken "Snowpiercer", "Dirty John" eller "Nightflyers".
 
Kommer du att ge "Snowpiercer" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 24 juli 2018 21:30 |