Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 augusti 2022 | 10:00

Netflix dödar vampyrserien "First Kill" efter första säsongen

Netflix har klivit in och gjort vad seriens båda huvudkaraktärer misslyckades med under den första säsongen.
I "First Kill" har det blivit dags för en ung vampyr och en ung vampyrjägare att döda för första gången, men istället blir det omaka paret kära i varandra. Tittarna verkar däremot ha blivit måttligt roade, efter inledningsvis positiva siffror under seriens första tre dagar. Med tanke på att Netflix nu kliver in och dödar hela serien efter endast en säsong, enligt Deadline
 
"First Kill" sägs ha lyckats få in över 100 miljoner timmar under de första 28 dagarna, vilket i vanliga fall brukar innebära mer än tillräckligt för att få åtminstone en andra säsong. Gissningsvis var det alldeles för få som beslutade sig för att se färdigt hela säsongen, vilket troligtvis hade gjort att ännu färre skulle ha givit en andra säsong en chans om man beslutade sig för att göra en. 
 
 
Hann du ge "First Kill" en chans? Personligen räckte det med att se trailern för att inse att det här inte var något jag ville lägga min tid på. Kommentera gärna nedan om huruvida du tycker att Netflix har fattat rätt beslut angående seriens framtid!
| 3 augusti 2022 10:00 |