Serie

Skribent

Alexander Kardelo

9 maj 2023 | 08:35

Nedlagda actionserien "S.W.A.T." får ny chans - klart för säsong 7

Det lönar sig att gnälla! Shemar Moores actionserie får en sjunde och sista säsong på CBS.
Skådespelaren Shemar Moore klagade högljutt när hans tv-serie "S.W.A.T." blev nedlagd förra veckan, och kallade CBS beslut för ett "f*cking misstag" under helgen.
 
Se, det lönar sig att vara jobbig ibland. För tv-bolaget har lyssnat och ger actionserien en ny chans. Det blir en sjunde och sista säsong innan LA-snutarna tackar för sig. Inte nog med det, Shemar Moore uppgraderas till exekutiv producent, skriver Deadline.
 
- Vi har lyssnat på våra tittare och sett passionen som finns för "S.W.A.T." och vi har beslutat att förnya serien för en sista säsong på 13 avsnitt, säger CBS och Sony i ett gemensamt uttalande.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Shemar Moore (@shemarfmoore)


Moore, som spelar huvudrollen som Hondo, tackar alla fans på Instagram och lovar att serien ska få en ordentlig final:
 
- De la ned oss i fredags. De förnyade oss idag, måndag. Det är tack vare er fans och er kärlek. Vi uppskattar det. Allt vi vill är att göra det rätta. Ska vi avsluta så ska vi göra det på rätt sätt.
 
"S.W.A.T." har sänts i sex säsonger sedan år 2017 och blivit en av CBS populäraste titlar. Trots det ansåg man att den var olönsam att producera vilket ledde till den plötsliga nedläggningen. Den sista säsongen kommer att få premiär mot slutet av året.
| 9 maj 2023 08:35 |