Film

Skribent

Josefine Krischausky

5 mars 2021 | 15:00

Nästa "Star Trek"-film har fått sin manusförfattare

Kalinda Vazquez har tidigare skrivit för tv-serien "Star Trek: Discovery".
Det verkar ha varit svårt att komma fram till vem som egentligen ska skriva manuset till nästa film från "Star Trek"-universumet. Nu meddelar dock Paramount att det blir Kalinda Vazquez, rapporterar Deadline.
 
Vazquez har tidigare skrivit för serier som "Prison Break" och "Once Upon a Time", och kommer att agera showrunner och manusförfattare till George R.R. Martins kommande sci-fi-serie. Hon har också arbetat som producent för serien "Star Trek: Discovery", till vilken hon även har skrivit ett avsnitt.
 
Detta är inte heller den enda kopplingen som Vazquez har till "Star Trek"-världen. Hon ska nämligen vara döpt efter karaktären Kalinda, som förekommer i ett av avsnitten från 60-talsserien.
 
398f8b45ce425545dca5fd45d01cf8d9 kalinda vazquez 20 1
 
Bakom produktionen av filmen ligger J.J. Abrams bolag Bad Robot. I övrigt tycks det inte finnas någon mer information att tillgå, varken när det kommer till handlingen eller vilka karaktärer som medverkar. Både Quentin Tarantino och Noah Hawley har tidigare figurerat som potentiella regissörer, men båda ska nu ha klivit åt sidan.
| 5 mars 2021 15:00 |