Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

8 juni 2016 | 11:30

"Nashville" verkar få en femte säsong - trots nedläggning

ABC lade ner serien efter fyra säsonger, men skaparen gjorde en kupp och nu kan CMT ha plockat upp den för fortsättning.
"Nashville" kan få en femte säsong, trots allt. När serien skulle ha sitt fjärde säsongsavslut i maj ville nätverket ABC att det också skulle bli det sista, men Lionsgates ordförande Kevin Beggs hade inga planer på att lägga ner redan. Därför såg han till att vad som enligt ABC skulle bli seriens stora avslut i själva verket fick en rejäl cliffhanger istället, i hopp om att ett annat nätverk skulle vilja ta över serien efter ABC.

Även om vi väntar på ett officiellt beslut, meddelar nu THR att "Nashville" får en femte säsong hos sina nya ägare CMT. Det talas om att göra 22 nya avsnitt om rivaliteten mellan en äldre och en yngre country-sångerska.

"Det avslut som vi körde på var alltid det säsongsavslut som vi hade i åtanke", säger Beggs. "Sånt här tar veckor och månader att skriva. Vi tycker att det är oschysst mot de fans som har investerat fyra år i dessa karaktärer och i handlingen om man snabbt rafsar ihop en simpel upplösning bara för att få slut på allting. Det finns mer att berätta."

Vilka dessa berättelser blir få vi se när "Nashville" finner ett nytt hem.

Har du hoppats på en femte säsong av "Nashville"?

| 8 juni 2016 11:30 |