Serie

Skribent

MovieZine

8 september 2023 | 08:45

Andra säsongen av "One Piece" kan komma redan nästa år

En fortsättning på den populära Netflix-serien kan bli verklighet "inom ett år till 18 månader".
Har du också fastnat för fantasyserien om Monkey D. Luffy och hans piratgäng, och vill ha mer? Än så länge har Netflix inte gett grönt ljus åt en andra säsong av "One Piece". Men när och om det händer, är produktionsbolaget redo att kicka igång.
 
I en intervju med Variety säger cheferna på Tomorrow Studios att det redan finns färdiga manus. Vilket kan vara skönt att veta med tanke på att manusförfattarna ligger i strejk.
 
- Realistiskt sett hoppas vi att det är ett år bort. Om vi jobbar snabbt så är det möjligt. Inom ett år till 18 månader kan vi vara redo att sända.
 
Såklart pågår det också en skådespelarstrejk som sätter käppar i hjulen för alla amerikanska produktioner. Men manga-adaptionen "One Piece" verkar ha hittat en hyfsad skara fans - 18,5 miljoner tittade under de fyra första dagarna. Om siffrorna håller i sig dröjer det nog inte länge innan streamingtjänsten beställer en bit till av "One Piece".
 
 
MovieZines recensent Anders Eklöf gav 3 i betyg till en trogen men lite för nedbantad adaption. "När jag tittar på "One Piece" har jag verkligen inte tråkigt, utan jag blir för det allra mesta väldigt underhållen av den oftast snygga och riktigt välgjorda tolkningen av mangan. Det är mycket som inte riktigt håller hela vägen – men kanske kan fler säsonger lyckas råda bot på de problemen som finns?" skriver han.
 
Vill ni se mer av "One Piece"? Kommentera nedan.
| 8 september 2023 08:45 |