Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 augusti 2021 | 17:20

Trailer: Fjärde säsongen av "Stranger Things" kommer under 2022

Teasertrailern som "Stranger Things"-producenten och regissören Shawn Levy antydde att vi snart skulle få se, har nu avslöjat att premiären sker under 2022.
 
Uppdatering: Artikeln har uppdaterats efter att Netflix bekräftat att den fjärde säsongen kommer att släppas under 2022. Nedan har endast den nya teasertrailern lagts till.
 
Frågan de flesta av "Stranger Things" många fans har ställt sig sedan sommaren 2019 är givetvis; när kommer vi att få ta del av fortsättningen? Med tanke på att planen inledningsvis var att den fjärde säsongen skulle ha varit färdiginspelad i augusti 2020, men tvingades pausa inspelningarna till oktober (och fortfarande håller på) - så har det sett allt mörkare ut för en premiär redan under 2021.
 
Efter att "Stranger Things"-producenten och regissören Shawn Levy intervjuades av Collider, inför premiären av hans "Free Guy", så tändes däremot hoppet för många fans. I vanlig ordning ställdes nämligen frågan om när vi kommer att få ta del av den fjärde säsongen av "Stranger Things"... och den här gången fick vi åtminstone nästan ett svar. 
 
- Vi är inte helt klara med inspelningarna, men kommer bli klara vilken dag som helst nu. Allt jag kan säga nu är att när "Free Guy" har släppts, så kommer vi i alla fall ha givit världen något att ställa in sig på. Jag får inte berätta något mer än så. När "Free Guy" släpps den 13 augusti, så kommer en del av det svaret vara känt.
 
Det bör tilläggas att inledningsvis rapporterade Collider att vi senast den 13 augusti skulle få ett faktiskt premiärdatum, men de har sedan dess korrigerat detta till citatet ovan. Troligtvis innebär det att vi kommer att få en teaser i samband med att inspelningarna avslutas nu under augusti, med i bästa fall ett avslöjande kring vilken månad den fjärde säsongen kommer att få premiär.
 
 

Läs också: Robert Englund är klar för den nya "Stranger Things"-säsongen

 
När tror du att vi kommer att få ta del av den fjärde säsongen av "Stranger Things"? Kommentera gärna nedan!
| 6 augusti 2021 17:20 |