FÖRHANDSVISNING

Skribent

MovieZine

12 juni 2020 | 15:00

MovieZine förhandsvisar "Brahms: The Boy II"

Vi bjuder på bio igen! Häng med in i mörkret och se rysaren "Brahms: The Boy II" två dagar innan biopremiär. Visningen sker i Stockholm den 22 juni.
Rysaren "The Boy" från 2016 var en trevlig (och ruggig) överraskning för alla skräckälskare. Nu kommer uppföljaren, där den mystiska och extremt mänskliga dockan Brahms hittar en ny vän...

Inför den svenska biopremiären har vi nöjet att förhandsvisa "Brahms: The Boy II" för MovieZines läsare! Bjud med en vän och se sommarens skräckis först av alla.

När? Måndagen 22 juni klockan 20:30 (insläpp fr. 20:15)
Var? Biograf Victoria, Götgatan 65, Stockholm

Hämta dina gratisbiljetter här på Eventbrite... (FULLT)
 
Fler biljetter: Visningen är redan fullsatt. Men vi har reserverat några platser åt MovieZines stödmedlemmar. Bli medlem på patreon.com/moviezine och få biljetter, samt förtur till alla kommande förhandsvisningar och andra VIP-förmåner.

Obs! I dessa tider är det viktigt att vi hjälps åt att göra bioupplevelsen till en trevlig och säker plats för alla. Därför bjuder vi endast in 50 personer till varje biosalong.
 
Håll avstånd till varandra i foajén, och sprid ut er i salongen.

Känner du dig det minsta sjuk, stanna hemma! Får du förhinder, avboka dina biljetter via Eventbrite så kan någon annan fylla upp platserna.
 

"Brahms: The Boy II" får svensk biopremiär 24 juni.

 
| 12 juni 2020 15:00 |