Serie

Skribent

Anders Eklöf

21 oktober 2021 | 21:58

Tv-spelsserien "Mythic Quest" på Apple TV+ får två nya säsonger

Den briljanta komediserien "Mythic Quest", om en framgångsrik men dysfunktionell spelstudio, är upplockad för ytterligare två säsonger.
Har du inte Apple TV+, tycker jag helt klart att komediserien "Mythic Quest" är en stark anledning till att skaffa en prenumeration.
 
Serien är skapad av Rob McElhenney, Charlie Day (som vi båda sett i "It's Always Sunny in Philadelphia") och Megan Ganz och handlar om en fiktiv tv-spelstudio och deras ansträngningar för att överleva i branschen. 
 
 
Serien har hittills fått två säsonger, men nu meddelar streamingtjänsten att den plockats upp för ytterligare två till. 
 
- Precis som kritikerna och publiken runt om i världen har även vi blivit förälskade i Rob, det välskrivna kärleksfulla manuset och de relaterbara karaktärerna som tillsammans bygger upp världen i "Mythic Quest". Vi ser fram emot att få visa er vad vi har att erbjuda i de kommande säsongerna av den här briljanta arbetsplatskomedin, säger Matt Cherniss, tv-chef på Apple TV+. 
 
Nyheten dök även upp i en tweet av seriens skapare och huvudrollsinnehavare Rob McElhenney, där vi får se ett märkligt gästspel av Anthony Hopkins (som dök upp i ett avsnitt av serien). 
 
 
Andra skådespelare som medverkar i serien är Danny Pudi ("Community"), Ashly Bursch (spelet "Horizon Zero Dawn"), David Hornsby ("It's Always Sunny in Philadelphia") och Charlotte Nicdao ("Please Like Me"). 
 
Har du något som helst intresse för tv-spelsbranschen eller är ett fan av "It's Always Sunny in Philadelphia" kan jag helt klart rekommendera "Mythic Quest". Den är både rolig, varm och en snygg skildring av branschen. 
 
Har du sett "Mythic Quest"? Ser du fram emot två säsonger till? 
 
| 21 oktober 2021 21:58 |