Serie

Skribent

Alexander Svensson

18 mars 2024 | 18:30

Mystiska "Star Wars"-serien "The Acolyte" har fått sitt premiärdatum

I juni får vi resa längre tillbaka i “Star Wars”-historien än någonsin tidigare.
“The Acolyte” är ett av de mest spännande “Star Wars”-projekten på länge. Leslye Headlands serie utspelar sig ungefär hundra år innan “Star Wars: Episod I: Det mörka hotet”, och kommer att utforska hur sitherna arbetade från skuggorna för att förbereda det maktövertagande vi ser i prequeltrilogin.
 
Hittills har vi inte fått mycket information om “The Acolyte”, men det ser ut att ändras nu: idag har vi äntligen fått ett premiärdatum, och en poster. Datumet är den 4 juni, och postern ses här nedan:
 
 
Det faktum att “The Acolyte” utspelar sig hundra år innan Episod I gör den unik, då inget live-action-projekt tagit oss så långt bak i “Star Wars”-historia tidigare. “The Acolyte” utspelar sig precis i slutet av “High Republic”-eran, som hittills framförallt existerat i form av böcker och serietidningar.
 
Som om det inte vore nog med ett premiärdatum och en poster så kommer vi även att få vår första officiella titt på serien imorgon, i form av den efterlängtade trailern. Du kommer att kunna hitta den här på MovieZine så fort den släpps!
| 18 mars 2024 18:30 |