Film

Skribent

Thomas Linnaeus

21 juli 2022 | 21:01

Mysljus och sammanbiten Keanu Reeves i första bilden från "John Wick 4"

Vår favoritlönnmördare kommer att återvända i en fjärde film, och nu har Lionsgate släppt en första bild från nya "John Wick".
Det är dags för Keanu Reeves att för en fjärde gång spela lönnmördaren John Wick. I samband med San Diego Comic-Con har Lionsgate släppt en första bild från filmen, skriver Screenrant.
 
Vi vet inte mycket om storyn ännu, men “John Wick: Chapter 3: Parabellum” slutade med att titelrollen sammansluter med Laurence Fishburnes karaktär “The Bowery King” för att ta sig ann “The High Table” som är ett råd för de ledande kriminella organisationerna.
 
 
Förutom Keanu Reeves, återvänder även Laurence Fishburne, Ian McShane och Lance Reddick för den fjärde filmen. Ny för serien är Bill Skarsgård som spelar en okänd roll. På registolen sitter Chad Stahelski som regisserat de tidigare delarna i serien.
 
Manuset skrivs av Shay Hatten and Michael Finch, och inte Derek Kolstad som skrivit de tidigare filmerna och varit med och skapat “John Wick”-universumet.
 
Förutom en fjärde film i serien, planeras även “John Wick 5” och TV-serien “The Continental” som ska fungera som en prequel till filmerna. Mel Gibson, av alla skådisar, ska spela huvudrollen och serien är tänkt att utspelas på 70-talet.
 
“John Wick”-serien håller jämn kvalitet i jämförelse med “The Matrix” - så jag uppskattar att Keanu Reeves lägger mer tid på dessa filmer än annat.
 
Håller serien fortfarande? Bör “John Wick” 6,7, och kanske 8 även komma?
 
 
| 21 juli 2022 21:01 |