Spel

Skribent

MovieZine

1 mars 2023 | 06:00

MovieZine söker spelskribent i Stockholm

Är du en vass skribent som är sugen på att prova på att recensera kommande spel i förväg och intervjua utvecklare? Då är det här chansen för dig!
MovieZine är just nu i jakt efter en ny skribent till spelredaktionen. Du är en van skribent med ett stort intresse och kunnande om spel, och är tillgänglig att skriva flera artiklar i veckan. Som vår nya spelskribent får du möjlighet att spela och recensera kommande spel.
 
Vi söker dig som bor i Stockholm då du förväntas kunna besöka olika pressevent på dagtid för att till exempel prova spel i förväg eller intervjua utvecklare.
 
Vi tror att du är en självständig skribent som är redo att skriva nyheter, krönikor, analyser och topplistor - men även recensioner och förhandstittar. Du kommer att jobba i samarbete med vår spelredaktör Anders Eklöf, för att spåna idéer och få uppdrag.
 
Tjänsten är på frilansbasis.
 
Du som söker bör behärska det svenska språket, ha goda kunskaper i engelska och ett intresse för att skriva kreativt. Det är dessutom meriterande om du har flera aktuella konsoler (Playstation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch) hemma och kan arbeta i Photoshop och liknande program.
 
För att söka ska du skriva en kort presentation av dig själv. Skicka också en recension av ett aktuellt spel eller en spelkrönika om ett aktuellt ämne på 2500-3000 tecken, eller länka en spelartikel du gjort på annat håll.
 
Maila din ansökan till spel@moviezine.se.
 
Skicka in din ansökan senast den 31 mars, men ansök gärna i god tid då vi vill tillsätta tjänsten så snabbt som möjligt.
| 1 mars 2023 06:00 |