Film

Skribent

Alexander Kardelo

8 januari 2024 | 09:05

Vill du skriva för MovieZine? Nu söker vi fler nyhetsskribenter inför 2024!

Vi letar förstärkning till vår redaktion. Här är din chans att bevaka nöjesvärlden på Sveriges största filmsajt!
MovieZine.se fortsätter att växa och nu söker vi efter två extra stjärnreportrar till vår nyhetsredaktion. Är du en av dem?
 
Som vår nyhetsskribent kommer du ingå i ett nyhetsteam som dagligen ansvarar för att finkamma filmvärlden efter engagerande nyheter och historier, och förmedla dem till våra 1,4 miljoner unika läsare varje månad. Du kommer att skapa nyhetstexter såväl som filmtips som underhåller och inspirerar en ständigt filmhungrig målgrupp. 
 
Tidigare erfarenhet av online-journalistik är ett plus, men inget krav. På MovieZine värdesätter vi en vass skrivförmåga och en passion för film och nöje mer än ett välfyllt cv.
 

Vi söker dig som:

 
• har toppkoll på film, serier, streaming och popkultur
• är en snabb, idérik och flexibel skribent 
• förstår hur man sätter en säljande och intressant rubrik
• skriver med en egen stil och personlig prägel
 
Arbetet består av ca 50-100 nyhetstexter per månad. Arvode: mellan 5 000-10 000 kr. 
 
Ansök genom att skicka in 2 aktuella nyhetstexter på 1000 tecken vardera. Skicka din ansökan till newsdesk@moviezine.se. Märk mailet "Nyhetsskribent". Sista dag är 21 januari. (Observera att vi inte kan svara på alla mail.)
 
Att skriva för MovieZine kan vara ett perfekt extraknäck för dig som idag pluggar journalistik eller arbetar som frilans. Det är ett mycket flexibelt uppdrag: du kan välja att skriva någon timme dagligen, varje vardagskväll eller varje helg. Du arbetar på distans och håller kontakt online med vår nyhetsredaktion.
 
Vi strävar efter en jämlik redaktion och vill gärna uppmuntra kvinnliga skribenter till att söka!
| 8 januari 2024 09:05 |