Film

Skribent

MovieZine

23 februari 2016 | 12:30

MovieZine förhandsvisar ”London Has Fallen”

I samarbete med Nordisk Film bjuder vi på gratis bio i Stockholm & Göteborg.
Ta med en vän på en actionspäckad filmkväll! MovieZine och Nordisk Film förhandsvisar thrillern ”London Has Fallen” den 1 mars.

(Observera att biljettuthämtning gäller i Stockholm, och namnlista i Göteborg!)

Handling


Efter att den brittiska premiärministern plötsligt avlider under mystiska omständigheter, samlas alla ledare för den fria världen för att närvara vid hans begravning. Vad som verkar vara den mest skyddade tillställningen någonsin förvandlas plötsligt till en kupp för att mörda världens mäktigaste ledare medan samtidigt som man sprider kaos i London. Nu är det upp till USA:s president (Aaron Eckhart) och hans närmaste säkerhetsansvarige - Mike Banning (Gerard Butler) att förhindra ett fullskaligt krig på Londons gator.

Filmen regisseras av svenske Babak Najafi, som står bakom ”Sebbe” och ”Snabba Cash II”.

I Stockholm


”London Has Fallen” visas tisdagen 1 mars kl. 18:00 på biograf Grand (Sveavägen 45), salong 2. 

Biljetter kan hämtas ut fr.o.m idag (tisdag) i biokassan endast på biograf Grand. Visa upp denna sida, antingen som utskrift eller i mobilen. Max 2 biljetter per person.

I Göteborg


Filmen förhandsvisas tisdagen 1 mars kl. 18.00 på Biopalatset (Kungstorget 2) salong 10.

Platserna i Göteborg är nu slut!


"London Has Fallen" har biopremiär 4 mars över hela landet.Har du inte möjlighet att se filmen på förhandsvisningen? Passa på att tävla om biobiljetter till "London Has Fallen" här!
| 23 februari 2016 12:30 |