Film

Skribent

MovieZine

7 augusti 2018 | 16:00

MovieZine förhandsvisar "Fakiren som fastnade i ett skåp"

Bjud med en vän på en härlig sommarfilm! Nu släpper vi gratis biljetter till visningen den 13 augusti i Stockholm, Göteborg och Malmö.
"Fakiren som fastnade i ett skåp" är berättelsen om Aja, som har bott hela sitt liv i Mumbai. Han uppträder på gatorna och människor tror att han har speciella magiska krafter. Efter att hans mamma dött beger han sig till Paris för att hitta sin pappa. Första målet är den svenska möbelaffären som han drömt om att besöka sedan han var liten, där träffar han Marie som han direkt blir förälskad i.

Filmen tar med oss på en underbar och komisk historia när Aja upplever en rad stora äventyr runt om i världen, ursprungligen i ett skåp, sedan en Louis Vuitton-resväska, en luftballong till Tripoli och en flyktingförläggning i Libyen.

Se filmen först av alla! MovieZine och Noble Entertainment bjuder dig och en vän till en förhandsvisning av "Fakiren som fastnade i ett skåp". Filmen visas måndagen 13 augusti klockan 18 i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs nedan om hur du får biljetter i respektive stad. Först till kvarn!
 

Göteborg

 
Biljetter finns nu att hämta ut på Biopalatset (Kungstorget 2), under biografens ordinarie öppettider. Ange "MovieZine" i kassan.
 

Malmö

 
Biljetter finns nu att hämta ut på Filmstaden (Storgatan 22), under biografens ordinarie öppettider. Ange "MovieZine" i kassan.
 

Stockholm

 
För att boka platser till förhandsvisningen i Stockholm, fyll i formuläret nedan. Du kommer att få en mailbekräftelse som gäller som biljett för två.
 
Fill out my online form.
 

"Fakiren som fastnade i ett skåp" går upp på bio över hela landet den 17 augusti.

 
Kan du inte komma på förhandsvisningen? Tävla och vinn biobiljetter!
 
| 7 augusti 2018 16:00 |