Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 november 2011 | 09:01

MovieZine bjuder på en actionladdad kväll

Kom och se en av höstens mest hajpade filmer, 3D-äventyret "Immortals", före alla andra!

MovieZine och Nordisk Film har nöjet att bjuda in dig och en vän till förhandsvisningen av det maffiga actioneposet "Immortals" i 3D. 

Filmen visas måndagen 7 november 21:00 i:

Stockholm - Biograf Park
Göteborg - Biopalatset
Malmö - Filmstaden Storgatan 

Här kan du hämta ut biljetter fr.o.m. tisdag 1 november: Stockholm - Filmstaden Sergel, Filmstaden Söder, Filmstaden Kista eller Saga, Göteborg och Malmö - på respektive biograf.

Mot uppvisande av denna sida (i mobil, på iPad eller liknande, eller en gammal hederlig utskrift) får du två biljetter till förhandsvisningen. Kolla biografens öppettider, först till kvarn gäller!

Filmen är tillåten från 15 år.

Henry Cavill, John Hurt, Kellan Lutz och Freida Pinto har huvudrollen i "Immortals", som går i samma anda som "300". Filmen får biopremiär den 11 november.

Efter att de grekiska krigarna till slut vunnit över Titanerna, dyker ett nytt hot upp mot dem. Med enorm kraft, deklarerar Kung Hyperon krig mot hela mänskligheten. Med sin blodtörstiga och vansinniga armé söker Hyperion genom Grekland efter den legendariske Epirus båge, ett vapen med obeskrivlig kraft, som smidits i himlen av självaste Ares själv. Om vapnet hamnar i kungens ägo, kan det förgöra hela mänskligheten, till och med förinta gudarna. Men de forntida lagarna förbjuder gudarna att ingripa i mänskliga konflikter och gudarna förblir maktlösa mot Hyperion och hans armé. Tills bonden Theseus kliver fram som deras enda hopp, hemligt utnämnd av Zeuz själv.

| 1 november 2011 09:01 |