GRATIS BIO!

Skribent

MovieZine

18 juli 2016 | 15:00

MovieZine bjuder på bio: Se "Star Trek Beyond" med oss!

Totalt 200 läsare får hänga med oss och se "Star Trek Beyond" först av alla, på IMAX i Stockholm den 20 juli.
Har du sommarlov eller semester? Ett perfekt tillfälle för lite "Star Trek" med vänner! Tillsammans med filmdistributören UIP bjuder vi in MovieZines läsare till den första svenska biovisningen av "Star Trek Beyond" nu på onsdag. Skriv upp dig nedan för att få 2 platser - det är helt gratis.

Om filmen


”Star Trek Beyond” är den senaste delen av den internationella succésagan Star Trek, skapad av Gene Roddenberry och återupplivad av J.J. Abrams 2009. Nu har det återigen blivit dags att besöka U.S.S. Enterprise och hennes orädda besättning, och denna gång sitter Justin Lin (The Fast and the Furious-serien) i registolen.

I ”Beyond” utforskar Enterprise besättning de yttersta delarna av den outforskade rymden. Där kommer de i kontakt med en fiende som sätter dem, och allt som Federationen står för, på prov.

Var och när?


Vi visar "Star Trek Beyond" onsdagen 20 juli klockan 10:00, på IMAX i Filmstaden Scandinavia (Mall of Scandinavia) i Solna.

Anmäl dig nedan. Först till kvarn gäller! 


Du kommer snart att få en mailbekräftelse om att ditt namn står på gästlistan.

Är platserna slut? Eller vill du ta med fler vänner? Några biljetter är vikta åt våra följare i sociala medier. På instagram.com/moviezine eller på facebook.com/GratisBio har du chans att vinna 2 biljetter.

"Star Trek Beyond" har biopremiär över hela landet den 20 juli.


| 18 juli 2016 15:00 |