Film

Skribent

Daniel Feldt

20 november 2009 | 15:44

"Moon" blir ersättningsfilm!

Duncan Jones rymdfilm "Moon" ersätter "Woman Without Piano" och visas idag, imorgon och söndag. Köpta biljetter till "Woman Without Piano" gäller för "Moon.

Det har spekulerats bland bloggar och forum om "Moon" kommer till svenska biografer eller inte. Enligt filmbolaget går den direkt till DVD. Men nu kan du se den på Stockholms Filmfestival!

I Moon" spelar Sam Rockwell Sam Bell, en man som ensam bemannar en månstation. Han arbetar av de sista dagarna på sitt treårskontrakt och ensamheten har börjat ta ut sin rätt. Sam gör egentligen inget annat än underhåll, reparationer och inspektioner. Hans enda sällskap förutom en del videohälsningar hemifrån är en HAL9000-liknande dator vid namn "Gerty". Men en dag under ett rutinuppdrag kraschar han med sin månbil…

Filmen ersätter alltså "Woman Without Piano" och visas idag kl. 18.30, imorgon lördag kl. 18.30 och på söndag kl. 15.00. Köpte biljetter till "Woman Without Piano" gäller men kan returneras mot en biljettvoucher senast en timme innan föreställningen. 

Passa på om du vill se Duncan Jones "Moon" på svenska biografer då den kommer gå direkt till DVD till våren.

| 20 november 2009 15:44 |