Trailer

Skribent

Erika Jarhed

11 maj 2023 | 15:20

Familjeåterförening väntar i "Mitt stora feta grekiska bröllop 3" - se trailern här!

Tredje gången gillt! 8 september är det biopremiär för "Mitt stora feta grekiska bröllop 3". Se den första trailern med Nia Vardalos och John Corbett.
Dags att samla ihop familjen Portokalos igen! 2002 hade den romantiska komedin "Mitt stora feta grekiska bröllop" premiär av Joel Zwick som det gick otroligt bra för. Den blev bland annat en av de mest inkomstbringande romantiska komedierna genom tiderna och nominerades dessutom till en Oscar för bästa originalmanus! 2016 fick den en uppföljare som det inte gick lika bra för - men nu testar man igen.
 
"Mitt stora feta grekiska bröllop 3" har nu fått sin första trailer - där vi får se Nia Vardalos och John Corbett återvända i sina roller. Kika in nedan: 
 
 
Men Nia Vardalos återvänder bara inte i sin roll som Toula och som manusförfattare, utan denna gången har hon även regisserat!
 
I "Mitt stora feta grekiska bröllop 3" kommer vi få följa med familjen Portokalos på en resa tillbaka till Grekland för en släktträff. Vi kommer även att få möta dottern Paris Miller (Elena Kampouris) som mer och mer känner sig kvävd av sin familj och de grekiska traditionerna.
 
Tom Hanks, Rita Wilson och Gary Goetzman återvänder som producenter.
 
Biopremiär 8 september.
| 11 maj 2023 15:20 |