EXKLUSIVT

Skribent

Patrik Linderholm

21 juli 2016 | 16:00

Chris Pine: ”Mitt jobb är att bli kär i Wonder Woman”

Star Trek-aktuella Chris Pine pratar om sin roll i kommande ”Wonder Woman” och hur betydelsefull han kommer vara för resten av DC:s filmuniversum.
Just nu syns han i huvudrollen i bioaktuella ”Star Trek Beyond”, men utöver att reprisera sin roll som kapten James T. Kirk kommer vi också snart att se Chris Pine i rollen som Steve Trevor i nästa års ”Wonder Woman”. Trevor kommer utgöra kärleksintresset till Gal Gadots Diana Prince a.k.a. Wonder Woman, men i serievärlden är han också en vital del i skapandet av Justice League. 

Under en pratstund med Pine i Los Angeles frågade vi honom hur hans version av rollen kommer att te sig.

- Mitt mål är att han ska vara awesome – i allt han gör. Skämt åsido, min del i den här filmen är praktiskt taget att bli kär i Gal Gadot – vilket inte är en särskilt svår uppgift.- Wonder Woman är en sådan fantastisk karaktär med sådant stort hopp och tillförlitlighet för mänskligheten. Steve Trevor å andra sidan är nästan helt tvärtom, vilket gör att deras möte med varandra blir en sådan viktig del i båda deras liv men också för övriga världen, då Wonder Woman får en liten dos realism och lär sig om hur ond världen verkligen kan vara.

Hur stor del som filmversionen av Steve Trevor kommer ha i uppbyggandet av Justice League återstår att se, men Pine är i alla fall kontrakterad för fler filmer i DC:s filmuniversum så troligtvis kommer vi få se mer av honom framöver. 

”Wonder Woman” har biopremiär 23 juni 2017.
| 21 juli 2016 16:00 |