Serie

Skribent

Erika Jarhed

14 februari 2023 | 14:00

Minns du de tidigare säsongerna av "Outer Banks"?

Fortsättningen av "Outer Banks" är snart här, men kommer vi ihåg vad som hände i säsong 1 och 2? Inga problem, Netflix hjälper oss.
Tredje säsongen av "Outer Banks" närmar sig med stormsteg. Torsdagen 23 februari (nästa vecka!) är det premiär på Netflix, och som vi har längtat efter att få återse Pogue-gänget.
 
Under våren 2020 fick vi se dem i första säsongen, och andra säsongen släpptes sommaren 2021. Det var alltså ett tag sedan sist. Så vad hände egentligen? Var lugn. Netflix har samlat ihop ett fyra minuters klipp som sammanfattar det viktigaste för både säsong 1 och 2, som gör dig redo för fortsättningen! Vi får tacka Netflix som har vår rygg. 
 
 
I de sista avsnitten av säsong 2 var det en hel del som hände. Vi fick veta att Sarah Camerons pappa Ward (Charles Esten) trots allt lever, efter att ha iscensatt sitt eget självmord. Korset gjort av guld som Pogues lyckades hitta, som tillhörde Popes förfader, beslagtogs av familjen Cameron. Pogues hamnar på en öde ö och deras familjer efterlyser dem försvunna. Den underliga kvinnan på kryckor, Limbrey (Elizabeth Mitchell) letar efter "turinsvepningen", som vi förhoppningsvis får vet mer om i säsong 3. Men den enda som vet vart den finns är ingen mindre än Johns pappa, som visar sig leva i finalavsnittets sista sekunder!
 
I kommande säsong får vi möta hela Pogue-gänget igen - Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss och Rudy Pankow. Utifrån trailern som släpptes för två veckor sedan, kan vi vänta oss ännu en actionpackad och rafflande säsong, där vi förhoppningsvis får fler svar kring det som lämnades olöst i säsong 2.
 
Är ni redo för fortsättningen av "Outer Banks"?
| 14 februari 2023 14:00 |