Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 april 2024 | 12:00

Ett år kvar till biopremiär: "Minecraft"-filmen är nu färdiginspelad

Fansen har väntat på det här ögonblicket i åtta års tid.
Ett av tidernas populäraste tv-spel är på väg till bioduken! Den här gången på riktigt. Efter åtta års väntan sedan det först blev officiellt har "Minecraft"-filmen nu spelat in sin sista bildruta. Nu är premiären mindre än ett år bort.
 
Sista inspelningsdagen firades igår på Jason Momoas Instagram med stora leenden och yviga skägg. Momoa omfamnar en lika glad Jack Black på en bild med flera personer ur filmteamet:
 
"Vi är klara! Ett stort aloha till mitt team och mina motspelare. Det var en otrolig filmupplevelse och bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv. För många skratt. Jag älskar det här landet" skriver Momoa och syftar på Nya Zeeland där "Minecraft" spelades in.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jason Momoa (@prideofgypsies)

 
Filmatiseringen av svenske Marcus Perssons megasuccé "Minecraft" har gått igenom många manusversioner och flera regissörers händer innan det hamnade hos Jared Hess ("Napoleon Dynamite").
 
Med sig har han skådisar som Kate McKinnon, Jemaine Clement, Emma Myers, Danielle Brooks och Jennifer Coolidge. Handlingen i filmen är okänd, men Jack Black ska spela Steve, känd som den fyrkantige protagonisten i spelet.
 
 
"Minecraft" får biopremiär om knappt ett år, den 4 april 2025. Hur är era förväntningar? Kommentera gärna nedan.
| 13 april 2024 12:00 |