Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 juni 2020 | 23:40

"Mindhunter"-stjärnan hoppas fortfarande på en tredje säsong

Holt McCallany har inte förlorat hoppet om en fortsättning på den hyllade Netflix-serien.
För ganska exakt ett halvår sedan meddelade Netflix att man hade släppt alla "Mindhunter"-skådespelare fria från sina kontrakt, eftersom det är högst oklart om det kommer att bli någon fortsättning av tv-serien.
 
Regissören och manusförfattaren David Fincher ligger bakom den verklighetsbaserade tv-serien som följer poliserna Bill Tench (Holt McCallany) och Holden Ford (Jonathan Groff), som åker omkring och intervjuar kända seriemördare, för att lära sig hur dem tänker, under en tid i polisens historia när man inte ens hade ett ord för den typen av brottslingar.
 
- David (Fincher) fokuserar på sin första Netflix-film och producerar andra säsongen av "Love, Death & Robots". Han kan återbesöka "Mindhunter" igen i framtiden, men under tiden är skådespelarna fria att söka andra jobb, kommenterade en talesperson från Netflix nyheten då.
 
 
I en intervju med Goldderby, som släpptes tidigare under dagen, poängterar dock McCallany att serien inte officiellt har lagts ned och att han fortfarande är optimistisk om att få göra en tredje säsong vartefter.
 
- Jag är fortfarande optimistisk över att få göra en till "Mindhunter"-säsong. Jag tror inte att det är för sent för oss att komma tillbaka, så min förhoppning är att vi inte har sett det sista av Bill Tench och Holden Ford... jag håller mina tummar, säger McCallany i slutet av intervjun.
 
Anledningen att McCallany ställde upp på en intervju hos just Goldderby är för att det är en sida som bevakar Oscars, Golden Globe och Emmy-galorna år efter år. Med tanke på vilken insats McCallany fick till i den andra säsongen av "Mindhunter", som sändes i slutet av sommaren ifjol, så är han en av favoriterna inför att Emmynomineringarna ska tillkännages i mitten på juli. Om serien lyckas kamma hem ett gäng nomineringar och vinster på Emmygalan, är det inte helt omöjligt att Netflix officiellt lägger en beställning på en fortsättning av den dyra serien - och vi vet åtminstone att en av huvudrollsinnehavarna är sugen på att komma tillbaka.
 

Läs också: 8 saker vi funderar på efter andra säsongen av ”Mindhunter”

 
Hade du velat se en tredje säsong av "Mindhunter"? Kommentera gärna nedan!
| 29 juni 2020 23:40 |