Film

Skribent

Josefine Krischausky

9 juli 2022 | 21:00

Miles Teller vill se en till "Top Gun"-uppföljare

Nu är det bara upp till Tom Cruise att avgöra om det faktiskt ska bli av, menar skådespelaren.
Det tog hela 36 år innan "Top Gun" väl fick en fortsättning, men när det väl hände blev det inget annat än en enorm succé. "Top Gun: Maverick" blev snabbt Tom Cruises mest framgångsrika film, och blev nyligen den 50:e filmen någonsin att ha spelat in en miljard dollar.
 
I dagens uppföljar-besatta filmvärld väcker en sådan framgång givetvis en viss fråga: Ska man göra ännu mer? Än så länge har det inte sagts mycket om någon "Top Gun 3", men en sådan skulle mycket väl kunna bli verklighet, åtminstone om man frågar skådespelaren Miles Teller. 
 
Teller, som i "Top Gun: Maverick" syns i den centrala rollen som Bradley "Rooster" Bradshaw, berättar för Entertainment Tonight att han själv definitivt kan tänka sig att göra fler uppföljare. 
 
– Det hade varit toppen, säger Teller, som menar att det i princip bara återstår för Cruise att kliva ombord. 
 
– Det är helt upp till Tom. Jag har haft en del konversationer med honom om det. Vi får se. 
 
Cruise ska inte vara den lättaste personen att övertala när det kommer till uppföljare, iallafall inte enligt "Top Gun: Maverick"-regissören Joseph Kosinski, som menar att skådespelaren först inte var sugen på att göra fler "Top Gun"-filmer. Om han kan gå med på att återvända till rollen som Maverick ännu en gång återstår att se, men att få med sig produktionsbolagen och övriga inblandade lär nog inte vara det svåraste. 
 
Borde Tom Cruise gå med på en till uppföljare? Eller är "Top Gun: Maverick" det bästa avslutet på historien?
| 9 juli 2022 21:00 |