Skribent

Mats Karlsson

19 maj 2013 | 20:01

Michael Nyqvist i svensk feelgood-komedi

Återförenas med regissören Johan Brisinger i "Vår bästa tid är nu" med Björn Kjellman och Sven-Bertil Taube.

Michael Nyqvist som håller på med med inspelningarna av Ulf Malmros "Min så kallade pappa" har tagit en paus för att åka till Cannes. Förutom att han promotar för filmen passade Nyqvist på att berätta att hans nästa film blir en svensk feelgood-komedi med regissören Johan Brisinger, skriver TT Spektra.

Nyqvist och Brisinger har tidigare samarbetat i filmerna "Underbara älskade" och "Änglavakt" och i "Vår bästa tid är nu" kommer Nyqvist att spela huvudrollen. I övrtiga roller ser vi Björna Kjellman, Sven-Bertil Taube, Anita Wall, Maria Kulle, Anna Björk och Livia Millhagen. Filmen beskrivs som en komedi om skilsmässa och att gifta sig igen.

- En feel good-komedi, en lätt komedi. Den spelas in i Stockholm och vi siktar på premiär senhösten 2014, säger Johan Brisinger.

- Det ska bli jättekul, säger Nyqvist.

Självklart kommer Nyqvist fortsätta sin Hollywoodkarriär och har flera projekt på gång, men kan ännu inte säga något om dem.

- Det är ju så, man vet aldrig när de kan rasa in. Det ändrar sig ju så mycket i den här branschen hela tiden, säger Nyqvist.

Inspelningarna av "Vår bästa tid är nu" drar igång i oktober.

| 19 maj 2013 20:01 |