Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

21 mars 2024 | 23:45

Michael Keaton går igen i första trailern till "Beetlejuice Beetlejuice"

Dessutom får vi veta mer om filmens faktiska handling.
Äntligen! Efter 36 år av väntan (ungefär) får vi nu de första rörliga bilderna på uppföljaren till den klassiska skräckkomedin "Beetlejuice".
 
Tillbaka är Tim Burton, Winona Ryder, Catherine O'Hara och givetvis Michael Keaton. Franchisedebuterar gör Jenna Ortega. Spoilervarning: Fyra av dessa syns i den första lilla retsamma trailern till "Beetlejucie Beetlejuice"
 
Teasertrailern avslöjar inte speciellt mycket (eller direkt något alls) om handlingen, men Warner Bros. har även passat på att släppa ett synopsis. Du kan läsa det efter att du kollat in trailern:
 
 
Och här är synopsiset:
 
Beetlejuice är tillbaka! Efter en oväntad familjetragedi återvänder tre generationer av familjen Deetz hem till Winter River. Lydia hemsöks fortfarande av Beetlejuice och hennes liv vänds upp och ner när hennes rebelliska tonårsdotter Astrid upptäcker den mystiska modellen av staden på vinden och portalen till livet efter detta öppnas av misstag. Med problem i båda världarna är det bara en tidsfråga innan någon säger Beetlejuices namn tre gånger och den illvilliga demonen återvänder för att släppa lös sin alldeles egna form av förödelse.
 
"Beetlejuice Beetlejuice" har biopremiär den 6 september.
 
| 21 mars 2024 23:45 |