Film

Skribent

Viktor Eriksson

5 april 2024 | 20:30

Michael J. Fox redo att skådespela igen

“Tillbaka till framtiden”-stjärnan säger samtidigt att det inte är hans främsta mål att återvända till yrket.
Skådespelaren Michael J. Fox, känd för filmer som “Tillbaka till framtiden” och tv-serien “Spin City”, berättar i en ny intervju med Entertainment Tonight att han kan tänka sig att skådespela igen.
 
– Om någon erbjuder mig en roll och jag kan ha roligt, strålande. Jag skulle skådespela igen om något dök upp som jag skulle kunna lägga in min verklighet i, mina utmaningar, och om jag kunde använda mig av det, säger Michael J. Fox.
 
Michael J. Fox blev diagnostiserad med Parkinsons 1991 när han var 29 år gammal. Under 2020 beslöt han sig för att sluta skådespela. Han senaste roller var i tv-serien “The Good Fight” och filmen “Back Home Again”. Under 2000 grundade han fonden Michael J. Fox Foundations som samlar in pengar till forskning med målet att utveckla en bot för Parkinsons.
 
Att återvända till skådespelaryrket är därmed inte nödvändigtvis ett mål som han aktivt strävar mot.
 
– Mina mål ändras alltid. Mitt största mål tror jag är att ta hand om min familj. Vi har fyra fantastiska barn och det har varit det stora. Det andra är arbetet vi gjort med fonden och att försöka uppnå våra mål med den.
 
| 5 april 2024 20:30 |