Film

Skribent

Viktor Eriksson

6 januari 2024 | 12:00

Michael Bolton avslöjar att han drabbats av hjärntumör

Sångaren känd för sin hesa röst säger att tumören kunde opereras bort och att han nu återhämtar sig i väntan på att kunna framträda igen.
Den amerikanska artisten Michael Bolton, 70, avslöjar nu via Instagram att läkare i december upptäckte att han hade en hjärntumör som krävde omedelbar operation. Michael Bolton skriver att operationen ska varit framgångsrik och att han nu håller på att återhämta sig. Eftersom han kommer att behöva vila de närmsta månaderna kommer han också att ta en tillfällig paus från sitt turnerande.
 
“Det är alltid jobbigast att göra mina fans besvikna eller skjuta upp en show, men jag är säker på att jag jobbar hårt för att snabba på min återhämtning så jag kan börja framträda snart igen. Jag är bortom tacksam för all kärlek och allt stöd som ni har givit mig genom åren”, skriver Michael Bolton på Instagram.
 
I filmvärlden har Michael Bolton varit ett återkommande referenspunkt i filmer som “Office Space” och i The Lonely Islands musikvideo “Jack Sparrow” där Michael Bolton skildras som en cineast besatt av Jack Sparrow och “Pirates of the Carribean”-filmerna. Han har också dykt upp som sig själv i flera tv-serier och gjorde pop-singelversionen av “Go the Distance” från Disneys "Herkules".
 
Den som vill fira Michael Boltons framgångsrika operation kan göra det genom att ha videokväll med några klipp nedan.
 
 
 
 
 
| 6 januari 2024 12:00 |