Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

13 januari 2024 | 15:01

Mia Goth stäms för misshandel av statist

Verkar som skådespelerskan inte bara spelar våldsamma karaktärer.
Ti Wests uppskattade och rosade skräck-trilogi är på väg att avrundas med släppet av kommande "MaXXXine" med Mia Goth i huvudrollen. Nu stäms Goth av en statist som påstår att hon sparkat honom i huvudet med flit, något som resulterat i hans uppsägning från inspelningen i april, rapporterar Deadline.
 
Han ska enligt stämningsansökan fått en hjärnskakning när han legat på golvet täckt av blod och spelat död. Tanken var att Goth skulle kliva över honom och sedan springa, men hon klev nästan på honom, något han klagade på till regissörens assistent. Men i tagningen därpå påstår han att Goth sparkade honom i huvudet med flit
 
Senare dök Goth upp i samma badrum och fortsatte mobba och håna honom. Som om det inte vore nog fick han också väldigt ont av att byta om eftersom blodet hade torkat in i hans kläder. När dagens inspelning var klar och han körde hem behövde han stanna bilen två gånger eftersom han kände sig yr och illamående. Dagen därpå fick han reda på att han inte behövde dyka upp för resterande dagar av inspelningen. 
 
Tror du att Mia Goth gjort detta med flit? Kommentera nedan. 
| 13 januari 2024 15:01 |