EXKLUSIVT

Skribent

MovieZine

6 december 2017 | 15:00

”Maze Runner”-filmerna på 90 sekunder

Skådespelarna Dylan O’Brien, Kaya Scodelario med flera summerar ihop de båda filmerna i väntan på sista delen, ”Maze Runner: The Death Cure”.
Väntan på ”The Death Cure” har varit lång, så det är förståeligt om du hunnit glömma handlingen i de två tidigare ”Maze Runner”-filmerna. Men lugn! Skådespelarna är här för att hjälpa till.
 
I en nysläppt video summerar Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee och Dexter Darden ihop allt du behöver veta på 90 sekunder. Från springande genom stora labyrinter, via dödliga virus, till farliga ökenlandskap och mystiska konspirationer. Kolla in:
 
 
I den avslutande delen av "Maze Runner"-trilogin leder Thomas sin grupp Gladers på deras farligaste uppdrag någonsin. För att rädda sina vänner måste de bryta sig in i den ökända ”Last City”, en WCKD-kontrollerad labyrint som riskerar att innebära slutet för dem alla. Den som klarar att ta sig ut levande kommer dock att få svar på alla de frågor som gruppen ställt ända sedan de först anlände…
 
”Maze Runner: The Death Cure” får svensk biopremiär den 26 januari.
| 6 december 2017 15:00 |