Film

Skribent

Richard Hammar

27 april 2017 | 12:00

"Masters of the Universe" bekräftad till december 2019

Regissören McG regisserar inte längre "Masters Of The Universe"-filmen, men den kommer ändå om två år. En omstart för den gamla franchisen ska sätta liv i den igen.
"He-Man"-adaptionen "Masters of the Universe" har fått datumet 18 december 2019 avslöjar Sony.
 
Tidigare knutna regissören McG är inte längre ombord, och studion letar för närvarande efter en ny regissör för att ta He-Man till bioduken. Under tiden skriver David S. Goyer ("Blade", "Batman Begins") manuset.
 
McG har tidigare sagt att planen är att "hedra fansen, först och främst" men också insprieras av Marvel Studios när det gäller "balansen i fullivad underhållning". Vi får väl se hur det blir nu när Sony väl hittar en ny regissör, men det låter inte som en dålig inställning.
 
"Masters of the Universe" följer prins Adam, som har förmågan att omvandlas till en krigare som heter He-Man. Som He-Man blir Adam det sista hoppet för ett magiskt land som heter Eternia, plågat av teknik och den onda Skeletor.
 
Ingen information än om vem som kommer spela He-Man eller Skeletor. Dolph Lundgren hade huvudrollen i "He-Man: Universums härskare" från 1987.
 
Ser du fram emot att He-Man kommer tillbaka till vita duken?
| 27 april 2017 12:00 |