Film

Skribent

Hannes Kinnunen

8 september 2012 | 21:01

Massor med nya bilder från "Hobbit"

Nu har vi den första bilden på Goblin King att visa upp och så får staden Dale vara kvar i ytterligare 12 månader.

Nu har det släppts en hel bunt med nya bilder från "Hobbit". Främst på dvärgarna och andra karaktärer. Ta en titt på hela härligheten i TheOneRings galleri här!

Mikael Persbrandt tillbaka till Nya Zeeland för "Hobbit 3"

Vi på MovieZine hade en exklusiv nyhet med Mikael Persbrandt här i veckan där det frågades om han ska flyga tillbaka till Nya Zeeland och spela in mer för en tredje film.

- Jag åker tillbaka till Nya Zeeland nästa sommar för att filma mer, det var bestämt redan innan, säger Persbrandt

Det intressanta med att han återvänder är att det nu lär blir fler scener om kriget "The Battle of the Five Armies" som Beorn är en del av. Läs resten av intervjun här!

Dale får fortsätta leva i 12 månader

Staden Dale som byggdes upp för inspelningen av "Hobbit" och som har en rätt stor del av historien skulle egentligen rivas den 31 augusti men nu har beskedet kommit att staden kommer att fortsätta stå i 12 månader så att fler scener till den tredje filmen kommer att kunna spelas in. Om du vill se rörligt material från staden kan du se det här!

Första bilden på The Goblin King

En bild har släppts från ett spel som kommer släppas i samband med "Hobbit". Där har man råkat få se lite concept-art var på en visar en tydlig bild på vad som ser ut att vara hur The Goblin King kommer att se ut i "Hobbit".

Gilla Hobbit Sweden på facebook!

Nu har vi öppnat upp portarna till vår facebookgrupp Hobbit Sweden som är det perfekta tillhållet för alla "Hobbit"-fans. Här kommer de senaste nyheterna, bilder, skvaller, bakom kulisserna och trailers upp så snabbt de landar på nätet! Ta mig till Hobbit Sweden!

"Hobbit" delas upp i tre filmer som regisseras av Peter Jackson, de två första får biopremiär december 2012 samt 2013 och den tredje i juli 2014. Läs mycket mer om Hobbit-filmerna på vår specialsajt.

| 8 september 2012 21:01 |