Film

Skribent

Alexander Dunerfors

2 oktober 2011 | 16:01

Marvelhjältarna som tar över efter "The Avengers"

"Ant-Man", "Inhumans" och "Guardians of the Galaxy" står näst på tur.

Marvel har spenderat de senaste sju åren med sin stora plan; en serie superhjältefilmer som alla hänger ihop, för att nästa sommar slå samman dem alla i "The Avengers". Men vad händer sen? I sitt senaste nummer har Entertainment Weekly pratat med Marvel Studios chef, Kevin Feige:

Iron Man 3 - Inte mycket är känt ännu förutom att Robert Downey Jr uppenbarligen är tillbaka, och att "Kiss Kiss Bang Bang"-regissören Shane Black tar över rodret. Premiären är satt till maj 2013.

Thor 2 - Patty Jenkins ("Monster") är aktuell för att regissera uppföljaren, som kommer att "ta Thor till andra världar". Chris Hemsworth gör åter huvudrollen.

Ant-Man - En liten hjälte med stor styrka. Edgar Wright, som skrev och regisserade "Hot Fuzz", har utvecklat "ett utmärkt manusutkast", enligt Feige.

Inhumans - Handlar om en grupp hjältar, från början vanliga människor som utsatts för alien-experiment, och sedan hamnat i varsin kungarike ute i galaxen. Förvänta er en ensemble i stil med X-Men eller Avengers om filmen blir av.

Guardians of the Galaxy - Serietidningen som kom 1969 handlade om utomjordiska krigare som var de sista i sitt slag. "Det finns en möjlighet att göra ett storslaget rymdepos i den delen av Marvels universum, något som Thor redan hintar om", berättar Kevin Feige.

Vilka superhjältar ser du mest fram emot? 

| 2 oktober 2011 16:01 |