Film

Skribent

MovieZine

27 juni 2022 | 12:00

Marvel Studios återvänder till San Diego Comic-Con i sommar

Är det dags att visa upp "Black Panther"-uppföljaren? Kevin Feige lovar att presentera en rad stora nyheter kring MCU:s framtid.
Marvel Studios har utlovat stora nyheter under de kommande månaderna, och nu vet vi äntligen när det är dags att spetsa öronen.
 
Studion är officiellt inbokade på Comic-Con i San Diego i juli. Den stora nördmässan brukar leverera gott om nyheter kring kommande storfilmer och årets comeback (efter ett par års corona-uppehåll) lär inte bli ett undantag. Producenten Kevin Feige bekräftar för ComicBookMovie.com att det finns mycket att se fram emot för fans:
 
- Ja, vi kommer till Comic-Con nästa månad. Det är första gången bio står på den scenen på tre år, och då pratade vi om "Thor: Love and Thunder" och mycket annat. Och nu har de flesta av filmerna som vi presenterade då redan släppts. Så vi ser fram emot att berätta om framtiden.
 
- Vi tittar alltid fem, tio år framåt, tillägger Feige.
 
Under Comic-Con som pågår mellan 21-24 juli kommer vi alltså sannolikt få veta mer om Marvels Fas 4 och vad som väntar bortom den. Det ryktas också om den första trailern till "Black Panther: Wakanda Forever" som är studions nästa stora premiär i höst.
| 27 juni 2022 12:00 |